Előfizetői tartalom

Másfél hónapja nem volt ilyen: 270 alatt stabilizálódott az euró (2.)

Portfolio
Az elmúlt közel egy órában a 270-es, kulcsfontosságú szint alatt tudott stabilizálódni a forint6euró kurzus. Elmaradt azonban a nagy további forinterősödés, ami ilyen pszichológiailag és technikailag is fontos ellenállási szint áttörésekor jellemzően bekövetkezik. A jegyzések a 269.40-269.80-as sávban ingadoznak.

eurhufcomp 270-es szint alatti forint/euró árfolyammal utoljára június közepéb találkozhattunk. A magyar állampapírok másodpiacán a délelőtti szintekkel összevetve valamennyi referencia-lejáraton mérsékelt, 2-7 bp-os hozamcsökkenés látszik. (A forint/euró jegyzéseket mutató grafikonunk 20 perccel késleltetett adatokat tartalmaz.)Kapcsolódó cikkünk2006.08.07 10:27 Újra megpróbálkozhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés