Előfizetői tartalom

Ismét emelkedik a benzin ára?

Portfolio
Mind a benzin, mind a gázolaj esetében jelentősebb mértékű növekedést mutattak a világpiaci üzemanyag jegyzésárak az elmúlt héten, melyek hatását azonban a forint enyhe erősödése mérsékelni tudta. Az nemzetközi árak változását tekintve megítélésünk szerint a szokásos szerdai kiskereskedelmi árváltozás során kismértékű gázolajár emelés várható.

Az üzemanyagárak növekedésében vélhetően szerepet játszott a Chris névre hallgató trópusi vihar hurrikánná válásának lehetősége is, ami azonban szerencsére nem következett be. A múlt hét során az irányadó benzin jegyzésárak 2.3%-kal emelkedtek a nemzetközi piacokon, a forint kismértékű erősödésének köszönhetően azonban a növekedés forintban kifejezve mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés