Előfizetői tartalom

Minisztériumból a Suzukihoz

Portfolio
Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, Szetey Gábor kormányzati személyügyi államtitkár, és Fórián István, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese közös sajtótájékoztatón ismertette a "Váltás Program - a versenyszféra összefogása a közszolgálatból távozókért" néven útjára indított kezdeményezést. A program célja, hogy megkönnyítse a köztisztviselők és közalkalmazottak elhelyezkedését a piacon, illetve hogy a hazai magánszektor — felismerve a magasan képzett munkavállalók ismereteit — profitáljon a közszféra munkaerőpiaci megjelenéséből.

A Magyar Suzuki Zrt. decemberig a mostani 4100 munkavállaló mellé további 600 felvételét tervezi. A cég jelenlegi alkalmazottainak alig 10 százaléka diplomás munkavállaló. A vállalat elsősorban a magasan kvalifikált, diplomával rendelkező alkalmazottak számát kívánja növelni a közszférából távozó munkaerő felvételével. A Suzuki együttműködik a www.munkaerotar.hu ingyenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés