Előfizetői tartalom

Almunia: szigorú és komoly stratégia a magyar kormánytól - száguldott a forint

Portfolio
"Most első alkalommal jelenthetem ki, hogy a magyar kormány szigorú és komoly stratégiát és intézkedéscsomagot fogadott el a túlzott mértékű hiány lefaragására" - jelentette ki a Figyelőnek adott interjújában Joaquín Almunia, az Európai Unió gazdasági és monetáris ügyi biztosa. Az interjú a keddi Gyurcsány Ferenc-Amunia találkozó előtt készült.

Kapcsolódó cikkünk2006.07.13 08:44 Almunia: a magyar államháztartással van a legnagyobb probléma most az EU-banA beszélgetésen a korábban rendszerint kemény bírálatot megfogalmazó biztos többször hangsúlyozta, hogy egyelőre azért nem tud Magyarország euró-bevezetési esélyeiről beszélni, mivel még nem ismeri részleteiben a kormánynak a költségvetés bevételi és kiadási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés