Előfizetői tartalom

830 milliárd forintról nyílik meg rövidesen a vita

Portfolio
Az Új Magyarország Fejlesztési Tervvel kapcsolatban mintegy 830 milliárd forint felosztásáról nyílik meg a széleskörű társadalmi vita augusztus elsején - mondta el a mai, Gyurcsány Ferenccel közösen tartott sajtótájékoztatón Bajnai Gordon. Ettől a naptól válik ugyanis elérhetővé a több mint 100 oldalas dokumentum a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség oldalán.

Kapcsolódó cikkünk2006.07.27 16:24 Gyurcsány: új szakasz indul most el A fejlesztési ügyekért felelős kormánybiztos jelezte: a fejlesztési terv keretei között - a tervek szerint - összesen 6943 milliárd forint osztható el. Ezen felül további - a tervek szerint - 1060 milliárd forint - vidékfejlesztési támogatás felhasználásáról születhet döntés a szintén véglegesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés