Előfizetői tartalom

Leállások okozhatnak meglepetést

Portfolio
A tegnapi nap végi hanyatlást követően ma ismét felfele vette az irányt a Brent típusú kőolaj ára. Az elmúlt kereskedések során az olaj árfolyama beszorult a 73-71 dolláros szintek közé, és ma sem számíthatunk jelentős elmozdulásra, ha nem áll be jelentős fordulat a közel-keleti konfliktus tekintetében, illetve ha a ma publikálandó amerikai olajkészletek nem okoznak nagy meglepetést.

Az olaj árának tegnapi zárást megelőző hanyatlása annak volt köszönhető, hogy a befektetők szerint a mai napon Rómában megtartandó nemzetközi konferencia résztvevői hatást fognak gyakorolni a harcban álló közel-keleti erőkre, hogy mielőbb hagyjanak fel az erőszak alkalmazásával. A tűzszünet elérésével csökkenne annak valószínűsége, hogy a konfliktus esetlegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés