Előfizetői tartalom

Két éves kiadásbefagyasztás vár a közszférára

Portfolio
A Pénzügyminisztérium nem számol a közszféra 2006-os működési kiadásainak emelkedésével a következő két évben. Ez a dologi kiadásokra és a bértömegre is érvényes - írja a Magyar Nemzet kiemelve, hogy információit Veres János pénzügyminiszter elismerte. A tárcavezető szerint a közigazgatás feladatainak racionalizálása, a takarékos gazdálkodás megteremti a kiadások befagyasztásának lehetőségét.

Veres jelezte: ősszel kívánják módosítani a szabályok táblázatos részét, a bértáblát, valamint utalt arra, hogy a bértömeg-gazdálkodás lehetővé teszi a differenciálást. Elmondása szerint egyetlen intézmény működési kiadásainál sem számolnak többletkiadással 2007-re és 2008-ra. A közszférát képviselő Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szerint ezek a kijelentések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés