Előfizetői tartalom

Holnap dönthet a kormány a gyógyszerár-támogatási rendszerről

Portfolio
Holnapi ülésén dönt a kormány az egészségügyi reform kereteit vázoló ún. zöld könyv tartalmáról, mely alapján alaposan átszervezik a az egészségbiztosítót - írja a Népszabadság. Feladatainak egy részét az öt főből álló biztosításfelügyeletre bíznák, amely az egészségügyi miniszter közvetlen irányítása alatt végezné munkáját.

Ez az egészségügyi fogyasztókat védő hivatal egyebek mellett döntene arról, hogy mely biztosítók léphetnek be a piacra, és milyen intézményekkel köthetnek szerződést a lakosság ellátására. A lap azt írja, hogy a kormány elé kerülő javaslat konkrét elképzeléseket tartalmaz a kötelező kamarai tagság megszüntetésére és a gyógyszerár-támogatási rendszer átalakítására....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés