Előfizetői tartalom

A 100 milliárdos titokból akár 200 milliárdos számla lesz?

Portfolio
Legrosszabb esetben akár 200 milliárd forintjába is belekerülhet az államnak a Ferihegyi repülőtér visszaállamosítása, mivel a repülőtérről kiszorított kanadai cég nemcsak a kárai megtérítéséért, hanem az elmaradt 9 évi haszonért is pert indított - írja a Magyar Hírlap. Utóbbi tétel ugyanis önmagában 100 milliárd forintnyi állami kifizetést vonna maga után.

A lap úgy tudja, hogy a nem 60-70 (mint ahogy az máshol megjelent), hanem csak 15-20 milliárdos kifizetésre kötelezheti a washingtoni választott bíróság londoni kihelyezett részlege a Magyar Államot a ferihegyi reptér visszaállamosítása miatt indított kártérítési perben. Egy másik perben ugyanakkor a Ferihegyi Utasterminál Fejlesztő (FUF) Kft. azért kér kártérítést, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés