Előfizetői tartalom

Szeptember végére NFT 2

Portfolio
A kabinet szeptember 27-i ülésén véglegesíti a második Nemzeti Fejlesztési Tervet, amelyet három nappal később meg is küldenek az Európai Uniónak - írja a magyarorszag.hu. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az Informatikai Vállalkozások Szövetségével közösen rendezett szakmai tanácskozást a második Nemzeti Fejlesztési Tervről és a tudásintenzív gazdaság fejlesztésével kapcsolatos elképzelésekről.

Kóka támogatja az IVSZ elképzeléseit AZ IVSZ szerint a kabinetnek az autópálya-építés után második prioritásként kellene kezelni az IKT-beruházásokat az infrastruktúra-fejlesztésben, mert ezek a beruházások a tovább fokozzák a hatékonyságot és a versenyképességet. Erről Kovács Zoltán, a szövetség elnöke beszélt a pénteki konferencián. Kóka János gazdasági miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés