Előfizetői tartalom

Holnap 8-tól ülésezik először a Konvergencia Tanács - Gyurcsány is jelen lesz

Portfolio
Holnap reggel 8 órától tartja első ülését a kormány munkáját segítő, független tanácsadó testület, a Konvergencia Tanács. A testület tagjai a miniszterelnök felkérésére Bogsch Erik, a Richter Gedeon Rt. vezérigazgatója; Simor András, a Deloitte Zrt. elnök-vezérigazgatója és Surányi György, az olasz Intesa Group közép-európai igazgatója, a CIB Bank Rt. elnöke. A holnapi eseményen Gyurcsány Ferenc is részt vesz, az ülés zárt körű.

Magyarország szeptember elsejéig köteles benyújtani az aktualizált konvergencia-programot az Európai Bizottságnak. A Konvergencia Tanácsnak nem lesz közjogi értelemben vett felelőssége és hatásköre sem: a kormány tanácsadó testületeként működik közre program el-, és előkészítésében, támogatja a program érvényre juttatását, képviseli a programot itthon és külföldön....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés