Előfizetői tartalom

Indiai cég nyit szolgáltató-központot Budapesten

Portfolio
Magyarországon hozza létre új szolgáltató központját az indiai Satyam Computer Services szoftvercég üzletifolyamat-kihelyezéssel (BPO) foglalkozó leányvállalata, a Nipuna Services - derül ki a The Economic Times összeállításából. Az elképzelések szerint a következő egy évben ötven-száz fős csapatot épít fel a Nipuna Budapesten és a magyarországi érdekeltség várhatóan nagy szerepet játszik majd a társaság ambiciózus európai terjeszkedési terveiben is - tudta meg a Világgazdaság.

A választás azért esett Magyarországra, mert a helyi munkaerő nyelvtudása az angol mellett más, az indiaiak által kevésbé beszélt nyelvekre is kiterjed. A Satyam, a negyedik legnagyobb indiai szoftvercég budapesti központjában jelenleg több mint hatvanan dolgoznak. A vállalat tervei szerint néhány éven belül több száz fősre is bővülhet a budapesti központ.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés