Előfizetői tartalom

Benne van a pakliban - emelkedés, stagnálás, visszaesés

Portfolio
A tegnapi kereskedés során profitot realizáltak a befektetők az arany piacán, így a nemesfém unciánkénti árfolyama a 620 dolláros szintig süllyedt. Az árak hanyatlásában nagy szerepet játszott, hogy pozitív visszajelzés érkezett az iráni megbízottól a nyugatiak által átadott javaslatcsomagra. Az arany árfolyama a mai kereskedés során megint felfele vette az irányt.

Ali Larijani, iráni megbízott európai uniós hivatalnokok előtt pozitívan értékelte az urándúsítás felfüggesztésére kidolgozott javaslatcsomagot, de kijelentette, hogy országa nem kíván a nyugatiak által diktált határidőkhöz igazodni a hivatalos reakciók megtételében. A hírre az olaj ára csökkenni kezdett, és a nemesfémek sem kerülhették el a hanyatlást - írja a Marketwatch....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés