Előfizetői tartalom

Díszkő helyett kórház - valami megmozdul?

Portfolio
Szigorú ellenőrzésekre biztatja az ÁNTSZ-t Mihályi Péter, a Draskovics Tibor vezette Államreform Bizottság tagja. Miháyli szerint kifejezetten jól jött az orvosok színlelt szerződéseinek felmondása által keltett feszültség, mert régóta halogatott döntések meghozatalára kényszeríti az önkormányzatokat. Mihályi szerint az önkormányzatok szükség esetén a főtér díszkövezése helyett a kórházakra többet költhetnének majd.

Ha a kormány keményen kitart a színlelt szerződések megszüntetése mellett, fél éven belül komoly átalakulás zajlik le az egészségügyben - mondta a Népszabadságnak adott nyilatkozatában Mihályi Péter. Mihályi szerint ellenőrizni kell, valóban megvannak-e a feltételei a gyógyításnak. Ahol ellátási problémák jelentkeznek, ott a tulajdonosok, az önkormányzatok helyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés