Előfizetői tartalom

Ne szalaszd el! - újabb lehetőség a csúcsdöntésre

Portfolio
Nem sikerült új csúcson zárnia tegnap a Brent típusú kőolajnak, a nyitást követő optimizmus a nap végére elapadt. Ma megint meglesz a lehetőség a csúcsdöntésre, hiszen a pozitív tartományban kötötték az első kontraktusokat az olajpiacon. Az amerikai nyersolaj készletek csökkenést mutattak a múlt héten, míg a benzinkészletek tovább emelkedtek.

A benzinkészletek 700,000 hordóval emelkedtek az elmúlt héten a várt 500,000 hordós csökkenéssel szemben, így 1.4%-kal maradnak el a készletek az egy évvel korábbi szinttől. A befektetők kíváncsian várják, hogy a Függetlenség Napja miatti hosszú hétvége hatására mennyivel esnek vissza a benzinkészletek, hiszen ez iránymutatás lehet a benzinfogyasztási csúcsszezonnak számító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés