Előfizetői tartalom

Minimálisan csökkent a heti friss munkanélküliek száma az USA-ban

Portfolio
2 ezerrel 313 ezer főre csökkent a heti friss munkanélküliek száma a múlt héten az Egyesült Államokban. Az előző heti adatok 315 ezerre, kissé felfelé módosították. A heti nagyobb ingadozásokat is kisimító négyhetes mozgóátlag 2500 fővel 308 500 főre emelkedett. A több mint egy hetes munkanélküli segélyből élők állománya 52 ezerrel 2.46 millió főre emelkedet, míg az ezen csoport négyhetes mozgóátlaga 11 ezerrel 2.43 millió főre emelkedett.

Holnap jelennek meg kulcsfontosságú amerikai munkaerő-piaci adatok az USA-ban. 14:30-kor teszik közzé a nem mezőgazdasági új munkahelyek júniusi számát, a munkanélküliségi rátát, az órabérek és a heti ledolgozott munkaórák számát is. A piac a legelső adat tekintetében 160 ezer fő körüli értékre számít, míg a várakozások szerint a munkanélküliség ráta 4.6%-on stagnálhat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés