FONTOS Káosz a fél világon: megszólalt a Microsoft, elhárították a problémát
 
Előfizetői tartalom

Észak-koreai fenyegetés: 6 rakétakilövés tegnap

Portfolio
Észak-Korea folytatja rakétaprogramját, tegnap hat kísérletet hajtottak végre az ázsiai országban. A hat rakéta közül egy hosszú hatótávolságú volt, míg a maradék öt rövidebb (200-1000 km). Amerikai források szerint a hosszú hatótávolságú rakéta tesztje sikertelen volt, az eszköz a kilövés után kb. egy perccel megsemmisült.

Észak-Korea folytatja rakétaprogramját, tegnap hat kísérletet hajtottak végre az ázsiai országban. A hosszú hatótávúlságú rakéta elméletileg képes lenne elérni az USA nyugati partjait, de a kísérlet sikertelen volt, az eszköz a kilövés után kb. 40 másodperccel megsemmisült. A kisebb hatótávolságú rakéták (Scud-típus) tesztje feltehetően sikeres volt, a rakéták végül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés