Előfizetői tartalom

Nem hallottunk aggódó hangokat - Gyurcsány a frankfurti road-show-ról

Portfolio
"Magyarországgal kapcsolatos aggodalmakat nem csak hogy nem hallottunk, de nem is érzékeltünk" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc a ma délelőtt frankfurti road-show-ról az MTI-nek. A miniszterelnök hozzátette: "az elmúlt napokban sem volt kimutatható komoly tőkekivonás Magyarországról". Gyurcsány kiemelte, hogy Charles Dallara a Nemzetközi Pénzügyi Intézet elnöke a programot "kifejezetten bátornak", a "kitűzött célokat jól szolgálóknak" tartotta. Dallara ezt az álláspontot képviselte korábban Milánóban is, az európai pénzügyi vezetők fórumán.

Gyurcsány a magyarországi gazdaságpolitikai fordulatról, "a régi Magyarországgal való szakításról" tartott előadást Új Magyarország - Új Egyensúly címmel ma Frankfurtban, nemzetközi bankok és befektetési cégek mintegy hetven képviselője előtt. A kormányfő leszögezte: "2008-ra el kell érni az egyensúlyt, ez az elsődleges, készen állni arra, hogy az euró 2010 második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés