Előfizetői tartalom

Gázár-támogatás számokban - kinek mennyit kell fizetnie augusztustól?

Portfolio
A tegnap bejelentett átlagosan 27%-os gázár-emeléssel párhuzamosan Kóka János és Kiss Péter miniszterek azt is jelezték, hogy augusztustól átalakul a lakossági gázfogyasztók támogatási rendszere: a támogatás mértéke már nemcsak attól függ majd, hogy ki mennyi gázt fogyaszt, hanem attól is, hogy hányan laknak az adott lakásban, mekkora a jövedelmük, illetve milyen nehézségekkel kell szembenézniük. A jelenlegi úgynevezett tömbtarifa-rendszert ugyanis kiegészíti egy szociális elem.

Kapcsolódó cikkünk2006.06.28 13:38Átlagosan 27%-os lesz a gázáremelés augusztustól (2.)2006.06.28 16:00Gázár-emeléshez támogatás is jár - kik, mekkora összegben és hogyan jogosultak erre?Abban nincs változás, hogy minden lakossági fogyasztó kap támogatást évi 1500 köbméter fogyasztásig, illetve ennél kisebb mértékű kedvezménnyel, de olcsóbban vásárolhat gázt további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés