Előfizetői tartalom

Sikeresen startolt az elektronikus adóbevallás - könnyítés várható a kicsiknek

Portfolio
A legfrissebb adatok alapján sikeresnek értékelhető a cégekre vonatkozó elektronikus adóbevallás e hónapban elindult rendszere, mivel az ilyen formában május 12-ig bevallásra kötelezettek döntő többsége teljesítette a bevallást - mondta el a mai államháztartási sajtótájékoztató keretében Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára.

Mint ismert, május 12-ig a havi és negyedéves bevallóknak kellett teljesíteniük elektronikus formában bevallásaikat (egyéni járulékbevallás). Tegnap estig 48628 cég adta ezt le (az összes adófizetésre kötelezettek pontos száma nem ismert, kissé 50 ezer felett lehet). Katona hangsúlyozta: a bevallásoknál nem volt semmilyen fennakadás, ezért arra lehet következtetni, hogy hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés