Előfizetői tartalom

Korrekcióra felkészülni! - hol vannak a támaszok?

Portfolio
Az arany árfolyama a tegnapi kereskedés második felében lefele vette az irányt, így a 25 éve nem látott új csúcsról hamar lefordult a nemesfém kurzusa. A technikai indikátorok a hét hátralevő részére további csökkenést jeleznek előre, és elemzők szerint a 620 dolláros szint jelenthet támaszt az árfolyamoknak. Jelenleg a 665 dolláros szinten lehet az aranyhoz hozzájutni -írja a Bloomberg.

A 14 napos relatív erősség index a meglévő trend fordulását próbálja előrejelezni. Az index már három napja a 70 pontos érték felett áll, és amikor legutóljára (április 19-én) hasonló volt a helyzet, az arany árfolyama 3.1%-ot esett három nap leforgása alatt. A ScotiaMocatta brókere, Peter Tse szerint a nemesfém piacán a túlhevültség jelei mutatkoznak, az árfolyamok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés