Előfizetői tartalom

Hirtelen akár 100 dollár fölé is szökhet az olaj - mit mond a szakértő?

Portfolio
Történelmi csúcson az olaj árfolyama, ezért a Portfolio.hu fontosnak tartotta a témában szakértő Pletser Tamással, az Erste regionális olajipari elemzőjével megvitatni, hogy mely tényezők vannak leginkább hatással a nyersanyagok piacára, minek köszönhető az elmúlt hónapok emelkedése, és az árfolyamok milyen mozgására számíthatunk a következő hónapokban, években. A szakértő elmondta, hogy az olajpiacon egy esetleges kínálati sokk hirtelen kitörést generálhat az árakban, és a 100 dollár fölé emelkedő ár a piacot megtisztítaná, elindítaná a takarékossági folyamatokat, és visszatolná pár hónap alatt az árfolyamot az 50-60 dolláros szintre.

Egyszerű, kis összeggel, jutalék mentesen, jelentős tőkeáttétellel lehet kereskedeni a portfolio.hu oldalain keresztül a WorldSpreads online platformmal. Az elérhető termékek: - arany; - olaj; - deviza; - nemzetközi részvény indexek; - EU és USA részvények. Magyar vonatkozásban elérhető instumentumok: 1., EURHUF 2., BUX (decemberi határidős lejárat) Az Erste...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés