Előfizetői tartalom

Ellenállás 75 dollár környékén? - ma megint felfele indult az olaj ára

Portfolio
A tegnapi kereskedés során a Brent hordónkénti ára új, 74.22 dolláros történelmi csúcsot állított fel, de a napot mégis a negatív tartományban, 72.8 dolláron zárta. Tetsu Emori, a Mitsui Bussan Futures stratégája szerint a hat hete tartó emelkedés a 75 dolláros szinteknél már olyan ellenállásba ütközik, amit csak egy újabb nekifutással tudna áttörni. A profit realizálás az árakat a 70 dolláros szintig viheti vissza, ahol azonban újra megjelennek a vevők. A mai kereskedést 73.5 dolláron kezdte a fekete arany.

Kapcsolódó cikkünk2006.04.21 11:53Arany és olajpiac képekben a Portfolio.hu Klubról2006.04.21 08:40Hirtelen akár 100 dollár fölé is szökhet az olaj - mit mond a szakértő?Az iráni atomprogram miatt kialakult patthelyzet nem eddig nem változott, az ország nem kívánja leállítani az urándúsítást, az ENSZ pedig továbbra is követelőzik. A tegnapi napon találkozott egymással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés