Előfizetői tartalom

Irány az Ügyfélkapu!

Portfolio
Ha az Ön vállalkozása a tízezer legnagyobb adózó egyike, kiemelt adózó vagy havi, illetve negyedéves bevallási kötelezettség terhelte eddig is, bizonyára kapott már felszólítást az Adóhivataltól, hogy először május 12-én, elektronikusan kell benyújtania az áprilisi, illetve első negyedéves összesítő bevallását. Ahhoz, hogy ez lehetővé váljon, először is "Ügyfélkapu" regisztráció szükséges, melynek határideje április 30.

Az említett elsőadózói kör már eddig is elektronikusan teljesítette adóbevallási kötelezettségét, számukra nincs más tennivaló, mint hogy a chipkártyás kódot elektronikusan ügyfélkapus kóddá változtassák, majd az alább ismertetett Apeh bejelentést megtegyék. A többiek számára az a legfontosabb feladat, hogy kijelöljék azt a céget képviselőszemélyt, aki az önkormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés