Előfizetői tartalom

Medián felmérés: inkább emelkedjen az áram ára...

Portfolio
A magyar népesség túlnyomó része támogatja a megújuló energiaforrások szerepének növelését, főleg azért, mert a többség attól tart, hogy az oroszországi gázzal kapcsolatos bizonytalanságok miatt növekedni fognak az energiaárak - derül ki abból az országos reprezentatív felmérésből, amelyet a Callis Energetika Rt. megbízásából 2006. január 6-a és 10-e között készített a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet.

Bármennyire is politikai szempont a lakossági gázár alacsonyan tartása, a lakosság 75%-a úgy véli, hogy az orosz gázszolgáltatás esetleges bizonytalanságai miatt háztartásának energiaköltségei nőni fognak - a népesség 22%-a biztosnak, 53%-a valószínűnek tartja ezt -, bár a többség nem számít 10%-ot meghaladó emelkedésre. Érdemes tudni Egy átlagos háztartás évi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés