FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Autókereskedők a regisztrációs adóról: Magyarország marad a legdrágább piac

Portfolio
A kormány által tervezett regisztrációs adó megteszi az első lépést az európai normák alkalmazása felé, de a korszerű használt autók importját így is jelentős adóemelés sújtja. Így az új autós lobbi félrevezető, környezetvédelembe bujtatott érveivel továbbra is Magyarország marad a legdrágább piac Európában a használt autót vásárolni szándékozóknak - tette közzé a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete.

A közlemény: "Egyesületünk vegyes érzelmekkel fogadja, hogy a kormány által benyújtott, 2006.01.01-től bevezetésre kerülő legújabb regisztrációs adó tervezet több új érdemi elem ellenére változatlanul több fontos kérdést megoldatlanul hagy. Közel két éve küzdünk az Uniós alapszerződés 90. szakaszának érvényre jutásáért. Az unió vám és adóügyi biztosa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés