Előfizetői tartalom

Csak találgatni lehet...

Portfolio
Az olajpiacot kedvezően érintette, hogy a Wilma nevű hurrikán megkímélte a kulcsfontosságú kitermelő és finomító egységeket, az okozott kár azonban így is 6-9 mrd dollárra becsülhető. A legfrissebb adatok szerint az Egyesült Államok üzemanyag fogyasztása csökkenést mutat, a BP által megfogalmazott kilátások azonban szűkös hónapokat vetítenek előre.

Szakértők szerint az elkövetkező hetekben elsősorban a kereslet alakulását bemutató statisztikák alakulása mozgathatja a piacot.A legfrissebb felmérések szerint a megkérdezett 41,400 amerikai 69%-a állította, hogy ritkábban és rövidebb távolságokat vezet az üzemanyagárak emelkedése miatt. A Reuters által megkérdezett elemzők kiemelték, hogy jelenleg csak találgatni lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés