Előfizetői tartalom

Katonai bázisok helyére finomítót? - Szükség van rá...

Portfolio
Az Egyesült Államok képviselőháza 212 - 210 szavazat arányban jóváhagyta azt a javaslatot, mely több évtizedes szünet után lehetővé tenné további finomítói kapacitások létrehozását. Ez eddig környezetvédelmi előírásokba ütközött, amennyiben azonban a szenátus is rábólint és az elnök is aláírja a javaslatot, az jogerőre emelkedik.

Szerencsés esetben napi 2 millió hordóval bővülhet a finomítói kapacitás, mivel elhagyott katonai bázisokat ajánlanak fel a társaságoknak finomító építésre. A jelenlegi helyzetben mindenképp szükség lenne kapacitásbővítésre, melyre a közelmúlt eseményei is felhívták a figyelmet. A hurrikánok miatt bezárt finomítóknak köszönhetően rövid idő alatt meredek emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés