Előfizetői tartalom

Retteg Amerika - "Fel kell készülnünk a legrosszabbra!"

Portfolio
A legfrissebb jelentések szerint Rita már most túltesz elődjén, Katrinán, a hurrikán immár 5-ös fokozatúnak számít és előre láthatóan letarolja majd az olaj és gázipari berendezések jelentős részét Texasban. Jelenleg egymilliónál is többen menekülnek a térségből, Bush felszólított mindenkit, hogy vegyék komolyan a fenyegetést.

Rita 265 km/h sebességgel száguld Texas irányába, meteorológusok szerint ez lesz a valaha volt legpusztítóbb hurrikán Texasban és az egyik legerősebb az USA területén. Bush Texas és Luisiana lakóit szólította fel evakuálásra, hangsúlyozva, hogy egyelőre nem biztos a pusztítás, de fel kell készülni a legrosszabbra. A legtöbb szakértő szerint Rita szombaton csaphat le Texasra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés