FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Megvolt a csúcs az olajban?

Portfolio
Kissé fellélegezhetett a piac a tegnap közzétett vártnál kedvezőbb szolgáltatóipari ISM index után, persze az adatban még nem szerepeltek a hurrikán okozta bizonytalanságok, lévén, hogy a felmérés még a vihar előtt készült. A mutató viszont elég magasan alakult ahhoz, hogy a következő havi adat - melyben már mindenképpen érezhető lesz a hurrikán negatív hatása - még így is a kritikus 50-es érték felett alakuljon, így nem volt meglepő a piac optimizmusa.

A kedvező hangulat az olajpiacon is érezhető volt, a crude árfolyama a pénteki záróhoz képest több mint egy dollárt esett, míg a mai napon már stabilan 66 dollár alatt mozog a kurzus. A piacon már sokan feltették a kérdést, hogy ha az elmúlt napok kedvezőtlen hírei ellenére már nem emelkedett az olaj árfolyama, akkor elképzelhető hogy megvolt a csúcs? A fundamentális elemzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés