Előfizetői tartalom

Te se maradj ki a következőből! - Receptek aranyláz esetére (korr.)

Portfolio
Számos elemző szerint heteken belül ismét eljöhet az idő, hogy újra az arany piaca felé forduljanak a befektetők, nem árt tehát tudni milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, ha ki szeretnénk venni részünket a prognosztizált emelkedésből. A nemesfém unciánkénti ára jelenleg 420 dollár körüli szinten tartózkodik, mely messze elmarad a 460 dollár közeli csúcstól. Szakértők szerint a jelenlegi árszint megfelelő beszállási pont lehet, a közelmúltban ugyanis túlkereslet uralkodott a piacon, a gyengélkedés így csupán korrekciónak tudható be. A magas olajárak és a makrogazdasággal kapcsolatos aggodalmak drágítólag hatnak az aranyra, mely egyfajta biztos befektetési lehetőségként áll a befektetők rendelkezésére. A kurzus dollárban jegyzett, így meglehetősen érzékeny az EURUSD árfolyam ingadozásaira. A következőkben az aranyhoz kapcsolódó befektetési alternatívákat vesszük sorra.

Cikkünk előző verziójában helytelenül került feltüntetésre a tranzakciók adóvonzata. A Buda-Cashnél köthető opciós aranyügyletek nyereségét nem terheli adókötelezettség. Ne rohanjunk aranytömbért!. Elsőre érdemes számba venni a legtermészetesebb lehetőséget, tehát magának az aranynak a megvásárlását. Erre hazánkban a BÁV segítségével van lehetőségünk, mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés