Előfizetői tartalom

APEH a 2004. évi jövedelmek igazolásáról

Portfolio
2005-ben módosultak a személyi jövedelemadó megállapítására vonatkozó határidők - figyelmeztet az APEH. A magánszemélyek jövedelemadójának elszámolásáról a munkáltatói adatszolgáltatás és az önadózó magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallásának benyújtási határideje május 20-a, illetve ezen időpontig postázza az adóhatóság az azt igénylő adózók részére az általa elkészített adóhatósági adómegállapítást. A határidők változásai a jövedelemigazolások kiadására is hatással vannak.

Annak az adózónak, aki 2004. évi jövedelmének megállapításával 2005. január 15-ig benyújtott nyilatkozatában a munkáltatóját bízta meg, csak az adóbevallást helyettesítő munkáltatói elszámolásról szóló adatszolgáltatás adóhatósághoz történő beérkezése után adható ki jövedelemigazolás. Amennyiben az adózó a jövedelemigazolás kiadását a munkáltatói elszámolásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés