FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Király és Szikora az APEH-vezetőváltásról

Portfolio
Király László György, az APEH volt elnöke a mai sajtótájékoztatón megköszönte azt, hogy mind a hivatal dolgozói, mind a sajtó képviselői segítették a munkáját. Elmondása szerint annak ellenére, hogy a "szürke adóhatóság" (háttérben maradás) koncepcióját vallotta, érzése szerint sikerült a korszerű adóigazgatásban érdemi előrelépést elérni irányítása alatt.

A leköszönő elnök elmondta: "be kellett látnom: az az időszak van, amikor nem nagy struktúrákat építhetünk, hanem gyors váltásokra van szükség". Király László hozzátette: arra kéri az adóhivatal munkatársait és a sajtó képviselőit, hogy segítsék az új elnök munkáját. Szikora János, az APEH új elnöke rövid bemutatkozásában kifejtette: "nem kell gyökeresen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés