Előfizetői tartalom

APEH vizsgálat az M7-est építő cégeknél: terelőúton?

Portfolio
A bejelentetlen alkalmazottak kiszűrése érdekében 2004. november 11-én az Adó-és Pénzügyi Hivatal négy megyei igazgatóságának adóellenőrei, az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőséggel rendőri biztosítás mellett vizsgálatot folytattak az M7-es autópálya most épülő szakaszán. Az ellenőrzések egyszerre, egy időben, de az épülő autópálya három helyszínén zajlottak.

Az építkezések helyszínén végzett ellenőrzések 44 fő- vagy alvállalkozó által foglalkoztatott 162 munkavállalót érintettek. Az ellenőrzések jellemzően építőipari, szállítmányozó, és néhány esetben őrző- védő vállalkozásokra irányultak. Az építkezési területeken kívül 9 vállalkozásnál folytattak az ellenőrök vizsgálatokat. Itt további 6 esetben indokolttá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés