Előfizetői tartalom

100 leggazdagabb magyar - áll a bál!

Portfolio
A korábban a Magyar Hírlap mellékleteként megjelenő 100 leggazdagabb magyar c. kiadvány - melyet a Ringier a napilap megszüntetése ellenére is meg kíván jelentetni november végén - konkurenciát kap, a Spiegel-csoporthoz tartozó Manager Magazin Kft. ugyanis a decemberi lap mellékleteként kívánja megjelentetni az "Első száz 2004-ben" c. kiadványt a leggazdagabb magyarokról - írja mai számában a Napi Gazdaság.

Az eset több okból kifolyólag is pikáns. Leginkább azért, mert a Manager Magazin-féle verziót a "100 leggazdagabb magyar" c. kiadvány elkészítésében oroszlánrészt vállaló Szakonyi Péter, a Magyar Hírlap korábbi munkatársa fogja elkészíteni. A Napi írása szerint a Ringier a Manager Magazinnak és Szakonyinak is felszólítást küldött, melyben közölte az érintettekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés