Előfizetői tartalom

A PricewaterhouseCoopers tovább erősíti német nyelvű tanácsadói szolgáltatásait

Portfolio
Osztrák, német és svájci ügyfeleink mindig is kiemelkedő fontossággal bírtak tanácsadási szolgáltatásaink szempontjából. A mai napon első ízben megrendezett német nyelvű Adóestek elsődleges célja, hogy saját nyelvükön tájékoztassa a PricewaterhouseCoopers az ügyfeleit időszerű adózási és jogi kérdésekről - mondta Erdős Gabriella, a PricewaterhouseCoopers cégtársa. A Német Tanácsadói Csoport különlegessége, hogy a német, illetve osztrák jogrendszer ismeretében, annak sajátosságait figyelembe véve ad tanácsot ügyfeleinknek - tette hozzá Dr. Marc-Tell Madl, a tanácsadói csoport vezető cégtársa. Integrált szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink problémáira komplex, minden területre kiterjedő megoldást kínáljunk német nyelven.

A PricewaterhouseCoopers és együttműködő ügyvédi irodája által közösen rendezett november 4-i Adóest a múltbeli és jövőbeni adóváltozásokra koncentrált. A résztvevők írásos tájékoztatást kaptak a magyar jogrendszer EU-csatlakozást követő változásairól, illetve a várható 2005-ös újdonságokról. A rendezvény vendégelőadója, Dr. Manfred Rose, a heidelbergi egyetem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés