Előfizetői tartalom

Gyurcsány: változhat a családtámogatási és a lakáshitel rendszer

Portfolio
A következő két évben változhat a családtámogatási és a lakáshitel rendszer - mondta el tegnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt azután, hogy részt vett a szocialista képviselőcsoport ülésén. Lendvai Ildikó frakcióvezető elmondta, hogy a kormány és a frakció együtt valósítja meg az új kormányprogramot, de szoros együttműködés lesz a döntések előkészítésében és meghozatalában is. Gyurcsány Ferenc hozzátette, hogy céljuk az igazságosabb elosztás.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt elmondta: "át fogjuk alakítani, hogy igazságosabb legyen a családtámogatási rendszer és a lakástámogatási rendszer. Azoknak jusson több a közösből, akik egyébként jobban megszenvedik a mindennapi életet, ahol több a szükség, és azoktól várjunk el több felelősséget,több hozzájárulást nyilván a verseny nagyobb szabadságának biztositásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés