Előfizetői tartalom

Újabb TEBÉSZ levél az E.On-nak

Portfolio
A TEBÉSZ tegnap újabb levelet juttatott el az E.ON Hungária Rt-nek, illetve postázta a DÉDÁSZ Rt., ÉDÁSZ Rt. és a TITÁSZ Rt. Igazgatóságainak. Ebben a TEBÉSZ felhívja a társaságok vezetőinek figyelmét, hogy az E.ON. Hungária Rt. június 23-án megjelent közleményében a kiszorítási jogát egy olyan szövegű törvényi hivatkozásra alapozza, amely a Tpt-ben nem is létezik. A társaság ugyanis hivatkozásként "összeollózta" két egymástól független bekezdés szövegét. Ezért a TEBÉSZ felkérte a három tőzsdei áramszolgáltató társaság igazgatóságát, hogy jogalap hiányában haladéktalanul vonják vissza részvényérvénytelenítési határozataikat, illetve mint részvényesüknek, küldjék meg a TEBÉSZ részére ezen igazgatósági határozatok másolatait, mivel a visszavonás elmaradása esetén azokat bíróságon kívánja megtámadni.

E.ON Hungária Energetikai Rt. Igazgatóság 1054 Budapest, Széchenyi rkp. 8. DÉDÁSZ Rt. Igazgatóság 7626 Pécs, Rákóczi u. 73/b. ÉDÁSZ Rt. Igazgatóság 9027 Győr, Kandó Kálmán u. 13. TITÁSZ Rt. Igazgatóság 4024 Debrecen, Kossuth Lajos u. 41. Tárgy: Nyilvános vételi ajánlatot követő vételi jog ("kiszorítás") gyakorlása Tisztelt Igazgatóság! A Tőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés