Előfizetői tartalom

80%-kal nőtt a széles sávú kapcsolatok száma az EU-ban

Portfolio
Az Európai Bizottság jelentése szerint 2004 januárjában több mint 80 %-kal magasabb volt az internetre széles sávon kapcsolódó vállalati és egyéni felhasználók száma az EU-ban mint egy évvel korábban. A nagy sávszélességű kapcsolatok így az EU-ban már gyorsabban terjednek mint az USA-ban. A hivatalos statisztikák szerint az unió lakosságának 6%-a rendelkezik az említett gyors kapcsolattal.

Az unió tagországai egyetértenek abban, hogy a szabályozásnak nem szabad piactorzítónak lenni, egyik hozzáférési formát vagy technológiát sem szabad mesterségesen előnyben részesíteni. A nemzeti hatóságoknak csak akkor kell beavatkozniuk, ha a piac nem szavatolja a szükséges beruházásokat. A nemzeti stratégiáknak ezért azt kell megoldani, hogy a hátrányos helyzetű térségekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés