Előfizetői tartalom

ÁFA változások az Unió küszöbén (PricewaterhouseCoopers)

Portfolio
"Az ÁFA törvény márciusi 8-i módosítása az elmúlt évek legnagyobb kihívását jelenti a vállalkozások számára" - mondta Erdős Gabriella a PricewaterhouseCoopers vezető cégtársa. A téma aktualitását a tegnapi napon megrendezett konferencia iránti rekordszámú érdeklődés is bizonyítja, hiszen a rendezvényen több mint 120 vállalatvezető vett részt.

A PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft. (PwC) idén már ötödik alkalommal rendezett adókonferenciát EU témában. A most megrendezett ÁFA konferencia célja nem kevesebb, mint hogy a cégeknek hatékony támogatást nyújtson a jogszabályváltozásokból eredő gyakorlati tennivalók elvégzéséhez a május elsejéig fennálló rövid időszak alatt. "A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés