Előfizetői tartalom

Több társas vállalkozás, kevesebb egyéni vállalkozó

Portfolio
A működő gazdasági szervezetek száma 2003. december 31-én közel 25 ezerrel haladta meg az előző év végi állapotot - közölte a KSH. A működő társas vállalkozások száma közel 24 ezerrel emelkedett, a működő egyéni vállalkozások száma viszont több mint ezerrel csökkent. A nonprofit szervezetek száma 2002. december 31. óta közel 2 ezerrel nőtt.

A működő társas és egyéni vállalkozások aránya az elmúlt évek tendenciáját követve változott. Ez az arány az elmúlt évek során fokozatosan eltolódott a társas vállalkozások irányába. A társas vállalkozások aránya 4 év alatt 41.7%-ról 46.4%-ra nőtt, számuk közel 75 ezerrel, több mint 22%-kal gyarapodott. Az egyéni vállalkozások száma viszont folyamatos ingadozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés