Előfizetői tartalom

Növekedhet az EVÁ-s nyilvántartást önállóan készítők száma

Portfolio
A rEVOLUTION Software tapasztalatai szerint 2003 decembere óta jelentősen megnőtt az érdeklődés az EVA szerint adózók számára készült EVA 1x1 program iránt, amely a bevételek, a különböző adók és járulékok, valamint a szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartását, illetve a február 15-ig beadandó adóbevallás elkészítését teszi lehetővé. A rEVOLUTION szerint az idei évben növekedhet azok száma, akik saját maguk végzik az egyszerűsített vállalkozói adóhoz szükséges adminisztrációt.

A 2003. január elsejével életbe lépett - és 2004. január 1-től a bruttó 25 millió forint árbevétel alatti cégekre és egyéni vállalkozókra kiterjesztett - egyszerűsített vállalkozói adó lényege a kötelező adminisztráció nagymértékű csökkentése volt. Az EVA választásával a nyilvántartási kötelezettségek azonban nem szűnnek meg, ezek elmulasztása az EVA körből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés