FONTOS Így töri derékba emberek nyaralását a világ legnépszerűbb popsztárja
 
Előfizetői tartalom

USA topmenedzserek Irakról és az amerikai gazdaság összefüggéseiről

Portfolio
Az USA legbefolyásosabb vállalati vezetõi szerint a háborús veszély és a terrorcselekményektõl való félelem kedvezõtlenül befolyásolja idén a gazdaság teljesítményét. A vállalatok többsége emiatt visszafogja idei beruházásait, ugyanakkor jelentõsebb változások jellemzõen nem következnek be az üzleti tervekben. A Floridában ülésezõ vezetõk szerint a fenti kockázatok enyhülésével a növekedés ismét gyorsulhat.

Franklin Raines, a Fannie Mae vezetõje szerint a vállalkozások többségénél eddig egyáltalán nem látszott, hogy üzleti terveit érdemben módosította volna a háborús készülõdés miatt. Megítélése szerint túlzottan pesszimisták azok a jóslatok, melyek jelentõs aktivitáscsökkenéssel számolnak egy esetleges háború miatt. A recessziók egyik legjellemzõbb ismertetõjele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés