Előfizetői tartalom

Stagnál az ipari termelés

Portfolio
Az ipari termelés 2002 februárjában az elõzõ év azonos idõszakának szintjén maradt (0.0%), az év elsõ két hónapjában pedig 0.4%-kal csökkent - közölte a KSH. A termelés volumene szezonálisan és munkanaptényezõvel is kiigazított index szerint februárban az elõzõ hónaphoz képest 0.1%-kal nõtt. 2002 februárjában az elõzõ év azonos idõszakához viszonyított, munkanaphatástól tisztított index megegyezik a kiigazítatlan index-szel. Az adatok az elõzetesen közölttel megegyeznek, így piaci reakció nem várható.

2002 első két hónapjában az export 0.6%-kal haladta meg az előző év azonos időszakát, ezen belül az ipari vámszabad területeken működő szervezeteknél - melyek a kivitel 505%-át adják - jelentősebb mértékű, 5.6%-os csökkenést regisztrált a KSH. Az ipar január-február havi belföldi értékesítése 2.3%-kal volt alacsonyabb, mint 2001 első két hónapjában. Februárt tekintve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés