Előfizetői tartalom

Bokros: a Széchenyi-terv önmagában semmit sem ad

Portfolio
A magyar gazdaság alapvetően jó úton halad az 1995-96-ban végrehajtott stabilizáció óta, bár kétségkívül még nagyon sok reformintézkedést kellene megtenni, amelyek a gazdasági növekedést hosszú távon is magas szinten tartják - mondta Bokros Lajos, a Világbank igazgatója, a Horn-kormány volt pénzügyminisztere a tv2 "Magyarország holnap" című vasárnapi műsorának felvételén. AZ MTI tudósítása szerint Bokros Lajos és a műsorvezető a kereskedelmi csatorna műsorában arra keresett választ, létezhetne-e a Széchenyi-terv a Bokros-csomag nélkül.

A műsorba meghívták Varga Mihály pénzügyminisztert és Matolcsy György gazdasági minisztert is, azonban mindkét kormánytag teendőire hivatkozva lemondta a részvételt. Bokros Lajos Magyarország gazdasági fejlődéséről kifejtette: az 1995-96-ban végrehajtott stabilizációs program alapozta meg az ország mai napig tartó, nagyjából egyensúlyőrző gazdasági növekedését....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés