Előfizetői tartalom

USA makroelőzetes

Portfolio
A megkezdett házépítések számával kapcsolatos statisztikai adatközlés várható ma fél 3-kor az USA-ban. Elemző várakozások szerint a recesszióval küzdő amerikai gazdaságban az ingatlanpiacot is lassan elérheti az igazi besszhangulat. A megkezdett házépítések száma az elmúlt közel egy évre visszatekintve a legalacsonyabb lehet a várakozások szerint. Ennek elllenére a jövőre tekintve már optimisták a házépítők.

Évesítve 1.54 millió megkezdett lakásépítést regisztrálhattak az USA-ban novemberben a Bloomberg által megkérdezett elemzők szerint. Ez 0.8%-os csökkenés lehet a múlt havi 1.552 millióval szemben. Az 1.54 milliós érték a tavaly december óta regiszrált adatok közül a legalacsonyabb lehet. Egyre több építőipari társaság jelentette, hogy a megrendelők folyamatosan vonják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés