Előfizetői tartalom

Anthrax a FED-nél, mi lesz a jövő heti kamatdöntéssel?

Portfolio
Feltehetően anthraxot tartalmazó levél érkezett a FED-hez, mely még a postázóban kiszűrésre került. A gyanús levél miatt elhalasztottak egy mai nyílt ülést, melyen bizonyos bankrendszert érintő ügyeket vitattak volna meg. Egyelőre nem tervezik, hogy a jövő keddre tervezett Nyíltpiaci Bizottság ülését is elhalasztanák. Az utóbbi ülésen születik döntés az irányadó kamatszintről (várakozás: -25 bp).

Arról nincs információ, hogy a levél érkezésének időpontjában Greenspan az épületben tartózkodott-e. A munka a FED-en belül tovább folyik, de minden nyilvános rendezvényt, ülést töröltek. Eddig 5 ember halt meg és 13 fertőződött meg az USA-ban lépfene baktériumtól a szeptember 11-i terrortámadásokat követően.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés