Előfizetői tartalom

Recessziós állapotok az USA munkaerőpiacán

Portfolio
A Manpower ma publikált felmérése szerint a munkavállalók további pozícióromlása várható a negyedik negyedévben a munkaerőpiacon az USA-ban. A munkapiaci helyzet mindig is fontos volt a lakosság fogyasztási hajlandósága szempontjából, azonban a mostani "kiélezett" helyzetben jelentősége még kiemelkedőbb. A munkapiaci állapotok a 90-es évek elején tapasztaltak óta nem voltak ilyen rosszak, ugyanakkor a hisztorikus mélypontot még nem érték el - idézi a WSJ a Manpowert.

A Manpower negyedéves jelentését kitüntetett figyelemmel követik a befektetők is, ugyanis a 16,000-es vállalati mintával készült felmérés igen jól tükrözi a valós gazdasági folyamatokat. A jelentés szerint a legrosszabb helyzet továbbra is a feldolgozóiparban van. Itt az év végi állapotok az említett - kb. egy évtizeddel korábbi - recessziós mélypontot idézik. A tartós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés