Előfizetői tartalom

Greenspan beszéd és munkaköltségek

Portfolio
A mai napon az igen jelentős negyedéves amerikai munkaköltség adatok publikálása mellett a Szenátus Gazdasági Bizottsága előtt beszédet tart Alan Greenspan, mely alapvető iránymutatást adhat a piacnak a kamatpolitika jövőjét, illetve a februári Humphrey-Hawkins jelentés (Greenspan féléves beszámolója a gazdaság általános helyzetéről) mondanivalóját illetően.

A FED Nyíltpiaci Bizottságának következő ülésére január 30-31-én kerül sor. A piaci várakozások a kamatdöntést illetően megoszlanak a 25 illetve 50 bp-os kamatvágást illetően. Egyes elemzők szerint az elmúlt időszak makroadatai evidensen bizonyítják, hogy a FED túlhúzta a féket, illetve az emelkedő olajárak növekedést lassító hatásai olyan mértékűvé váltak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés