Előfizetői tartalom

Megint ugrik a forint

Portfolio
Az elmúlt öt kereskedési nap jelentős esése után ugrott a szerda reggeli kereskedésben a forint, majd volt egy újabb esés, aztán határozott erősödés indult délután 391 közelébe. Ezek a hektikus mozgások arra utalnak, hogy a magyar fizetőeszköz nehézkesen tud talpra állni bő kéthavi mélypontjáról, noha a viszonylag kedvező külpiaci hangulat mellett a ma reggeli brutális külkereskedelmi mérleg többlet adatunk is támogatná ezt, illetve a vártnál gyengébb amerikai ADP foglalkoztatottsági adat dollárt gyengítő hatása is. Holnap az EKB várható kamatvágására, majd pénteken az átfogó amerikai munkaerőpiaci jelentésre kell figyelnünk. Egy mai külön cikkünkben annak jártunk utána, milyen tényezők állhattak a forint elmúlt napokbeli gyanús esése mögött. Következő előfizetői klubunkon részletesen szó lesz arról, mi vár a forintra és a devizapiacokra!

2024. június 05. 20:00 Megosztás Stabilitás este Este már nem változott érdemben a forint árfolyama, 390,5 körül ingadozik az euró/forint kurzus. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés